Importeren

Heeft u een leuke occasion gezien, maar heeft u geen zin in al het papierwerk of de technische kennis niet om een goede aankoop te doen? 

Geen probleem.

Wij verzorgen graag de aankoop voor u. Wij zijn gespecialiseerd in de Nederlandse, Duitse, Belgische, Franse, Oostenrijkse en Scandinavische markten.

Wij begeleiden u in het gehele proces, van het uitzoeken van de juiste occasion op één van de lokale autowebsites, tot de aankoopkeuring, import en aflevering op Nederlands kenteken.

Vraag naar de mogelijkheden, wij hopen iets voor u te kunnen betekenen!

Zie hieronder een greep uit onze succesvol afgeleverde occasions.

Audi A5 3.0 TDI Quattro

In opdracht van een klant hebben wij deze Audi A5 in Duitsland aangekocht en naar Nederland vervoerd. Bij deze auto hebben wij onder andere een aankoopkeuring uitgevoerd, de auto op Nederlands kenteken gezet, en een nieuwe APK-keuring uitgevoerd.

Volkswagen Golf 1.8 GTI 180PK

Deze bijna in nieuwstaat verkerende Golf GTI vonden wij in het zuiden van Zweden in opdracht van onze klant. Ook hier hebben wij het gehele proces van aankoop tot Nederlands kenteken voor de klant verzorgd.

Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark

Deze Alfa was een bijzonder geval, wij hoefden er niet ver voor te reizen, maar ons werk lag bij deze auto elders op ons te wachten. Helaas had deze Alfa motorschade opgelopen door een gebroken distributieriem. Na een complete controle hebben wij de cylinderkop helemaal gereviseerd, de distributieriem vervangen en de auto een nieuwe APK gegeven.

Volkswagen Kever (Bubbla) 1300 Lim

Dit was wel één van onze leukste opdrachten. Een oude kever zoeken, in het rood, met zo min mogelijk kilometers. Ook deze vonden wij in Zweden, bij een liefhebber. Wij hebben deze kever voor de aankoop grondig geïnspecteerd, naar Nederland getransporteerd, op Nederlands kenteken gezet, en afgeleverd bij de gelukkige nieuwe eigenaar.

Ook zin om het avontuur met ons aan te gaan?

Bel of mail vandaag nog!