Zoekopdracht

Bent u op zoek naar die ene auto? Die speciale uitvoering met beperkte oplage, of die met die ene specifieke optie die bijna niet te vinden is, of misschien een specifieke kleur?

Plaats bij ons een zoekopdracht, en wij zullen stad en land afzoeken om precies waar u naar op zoek bent voor u te vinden! Wij stoppen niet bij onze landsgrenzen, maar zoeken de hele wereld af op zoek naar ‘de ware’.

Voorafgaand aan het aannemen van uw zoekopdracht nemen wij uitgebreid op waar u naar op zoek bent om er zo zeker van te zijn dat wij precies vinden wat u zoekt.

Bij het vinden van een passende occasion zullen wij deze volledig optisch en technisch keuren zodat u een weloverwogen keus kunt maken.

Indien u ervoor kiest om de door ons gevonden occasion aan te schaffen zorgen wij dat de auto naar onze werkplaats getransporteerd wordt, dat de occasion eventueel het nodige onderhoud en/of restauratiewerk krijgt en verzorgen wij bij een occasion uit het buitenland alle administratieve handelingen rondom het invoeren naar Nederland.

Zodra het gehele proces gereed is kunt u de auto bij ons in de showroom ophalen. Samen met u lopen wij rond de auto, bespreken wij wat wij voor u aangepast/onderhouden/gerestarureerd hebben en heeft en maken wij samen met u een testrit met uw auto om er zeker van te zijn dat alles naar wens is.

Wilt u ook een zoekopdracht bij ons plaatsen? Neem dan contact op!